Zdravnik

Katja Šibli dr. med. specialist interne medicine

SpecializacijaEuropean Master in Angiology-Vascular Medicine

O meni

Katja Šibli dr. med. specialist interne medicine je stalno zaposlena na Oddelku za angiologijo, endokrinologijo in revmatologijo Splošne bolnišnice Celje, Odseku za angiologijo.


Katja Šibli, dr. med. specialist interne medicine je diplomirala na Medicinski fakulteti v Ljubljani leta 2002, nato pa je po opravljenem pripravništvu nadaljevala s specializacijo iz interne medicine, ki jo je s pohvalo končala leta 2011. Že v času specializacije se je izobraževala na področju iz angiologije, leta 2007 je v Zagrebu opravila šolo iz ultrazvočne preiskave žil, leta 2010 se je izobraževala na Oddelku za angiologijo AKH Dunaj. Leta 2013 je z izpitom zaključila podiplomsko izobraževanje iz angiologije na Univerzi v Milanu in pridobila naziv European Master in Angiology/Vascular Medicine. Istega leta je opravila tudi Evropski subspecialistični izpit iz angiologije in vaskularne medicine.

Že od leta 2007 opravlja ultrazvočne preiskave vratnih arterij, arterij in ven spodnjih in zgornjih okončin in abdominalne aorte. Letno opravi okoli 2000 ultrazvočnih preiskav. V sklopu Centra za bolezni ožilja Splošne bolnišnice Celje je članica Konzilija za periferne arterijske bolezni in Karotidnega konzilij

Poglej Urnik dela