Zdravnik

O meni

Nina Boc dr. med. specialist radiologije je diplomirala je na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani l.2003 in opravila strokovni izpit leta 2004.
Leta 2006 je vpisala specializacijo iz radiologije, ki jo je opravljala v Univerzitetnem Kliničnem centru v Ljubljani na Inštitutu za radiologijo in jo uspešno končala s specialističnim izpitom leta 2014 s pohvalo. V času specializacije se je udejstvovala različnih kongresov in strokovnih srečanj (pasivno in aktivno) pri nas in v tujini.
Po opravljenem specialističnem izpitu se je zaposlila v DCM, kjer je bila usmerjena v muskuloskeletno in nevroradiologijo. Leta 2014 se je nato zaposlila na radiološkem oddelku Onkološkega inštituta, kjer opravlja UZ preiskave (trebuh, vrat, tetisi, mehka tkiva, mišičnoskeletni sistem), CT in MRI preiskave. Ves čas nadgrajuje znanje z aktivnim izobraževanjem ter udeleževanjem na strokovnih srečanjih, šolah predvsem iz onkološke radiologije doma in po svetu. Leta 2016 je bila izvoljena v naziv asistentke.

Je članica Združenja radiologov Slovenije, Sekcije za abdominalno radiologijo, sekcije za nevroradiologijo, ESR in EFSUMB.

Poglej Urnik dela